Inzerce
Inzerce
Inzerce

Léto v divadle - Vyšehrad

Téma: Nezařazené
21.04.2016 12:19:54

autor: Domouš  
Vizitka
Fotogalerie

Jistě jste už někdy někdo byl v divadle pod širým nebem. Každý zná atmosféru takového divadla ať už v Brně, Krumlově nebo v Praze.

Já jsem si za poslední léta oblíbyla Letní scénu Vyšehrad. Kdo už několikrát v Praze byla a šel se podívát na Vyšehrad například za slavnými lidmi, kteří už mezi námi nejsou nebo se šel jen tak projít a pokochat krásnou památkou a jít se podívat na výhled na Prahu, jistě narazil na letní divadlo. Musím říct, že pokud jdete Vyšehrad v nočních hodinách, sálá na vás atmosféra staré Prahy. A pokud tento večer skloubíte s divadlem a dobrou hrou Letní scény na Vyšehradě, určitě neuděláte chybu.

Už se nemohu dočkat, až zase své večery budu trávit venku, světlo bude až do pozdních hodin, venku bude teplo a já budu na Vyšehradě pod širým neben se sklenkou vína vstřebávat zážitek z letniho divadla a budu koukat na rušný letní večer v Praze.

Přidejte se a zkuste zažít takový pocit blaženosti třeba se svou milovanou polovičkou.

D.

Poslední změna: 27.04.2016 09:41:36
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×