Inzerce
Inzerce
Inzerce

Už jsem na světě!!!

Téma: Moje rodina
27.06.2010 20:16:38

Už jsem na světě!!!

Tak už jsem na světě, ale to vám teda bylo, já vám to všechno povím… Tak jsem teda šli s mamkou a taťkou ráno do nemocnice, bylo to 2.3.2009 a mamku a mě si tam, nechali nejprve jí dali na takovej opuštěnej pokoj asi, já v tom bříšku nic neslyšel, bylo tam moooc ticho, pak přišla nějaká paní, asi doktorka, a říká, že se dneska narodím, ale mně se vůbec nechce, tady je teplo a tak krásně a tam venku to ještě neznám… no nechtěl jsem, ale paní doktorka řekla, a tak musím poslouchat…Mamka hned volala taťkovi a ten taky říkal, že ještě nechce, že není připravený, ale přijel ještě za náma a mamka měla různé vyšetření, nejdřív ji poslali na srdíčko, to už znám, to jí napojili takový bambulky a dali náramek na nožky a ruce, a z takové mašinky se vysunoval papírek, mamka tomu říkala snad nějak ekágé, pak šla mamka na takovou hadičku, tu jí dali do zadečku a pak jsem jen slyšel jak se v mamce všechno kroutí a mamka teda kapku pláče, ale pak si sedla a po pár min už byla zase v klidu a už jsem neslyšel zas nic… joooo už se mi to krátí!!!!

Ještě chvilku jsme byli s taťkou a už se mamka celá třásla a plakala a já cítil, že je celá strašně nervózní, pak najednou jsme někam jeli a mamka byla čím dál nervóznější a víc a víc… přes bříško jsem viděl spoustu světla a slyšel hodně hlasů, pak se bříško mamky začalo třepat, asi vstávala pak zase lehala, prostě takovej zvláštní pocit, jako by nešlo nic cejtit a pak najednou se bříško hejbalo moc a světlo bylo silnější a silnější, až najednou koukám, je to blonďatý a celkem hezký, to je máma??? Ne přeci ta leží a ten pán to je kdo, to je táta… ale ten tam s náma nebyl??!!!... Už vím, to je paní doktorka s panem doktorem a začal jsem křičet, kde že to je ta máma, a pak za takovou zelenou rouškou tam kouká, slzy v očích nějaká moc hezká ale unavená paní a říká, jééé ten je nádherný a je zdravý, ptala se, to bude máma, se mi líbí, na chvilku jsem přestal plakat a pak už mě sestřička brala umejt, teda ta voda nic moc, pak do mě různě šťouchaly, jsem řval, ať toho nechají, ale nechtěli.

Až jsem byl čistej, tak mě zabalili do takové fajn látky a nesli pryč… ale jáá chci k mámě, kde je, nebyla tam a já chtěl k ní… ale už na mě kouká takovej foustej pán a taky brečí jejda, co to s nima je, já už jsem na světě a všichni pláčou to je divný… ta paní, co mě nesla, asi sestřička, říká: „Tak tatínku je to kluk, 4170g, narodil se v 15:17 a kolik měří vám řekneme, až natáhne nožičky!!!“ Tak to je teda táta??? Je hezkej a joo, dyť já ho poznávám, ten hlas to je ten, co na mě mluvil a říkal ty pohádky!! Ale teď už mě doufám nesete k mámě, jsem unavený!!! Ale nenesli, tak kde jako je máma, já chci mámu, křičel jsem, až jsem usnul, ale pak už mě k mamě přinesli a já jí poprvé pořádně uviděl a ucítil, jak vonní, joooo a taky jsem žužlal, jak to ta máma říká ???..... jooo bradavku, pak z toho začalo už téct mlíčko, ale tehdá, nee to jen takový sladký nic moc ….. a pak jsem spinkal, ale mámu jsem viděl nějak málo, teda jen jak jsem měl hlad, chjooo, ale asi jí stejně nebylo dobře, protože když mě k ní nosili, byla na nějaký hadičce a nebo byla celá taková moc unavená…

Nějak jsem ji neviděl moooc dlouho, mamka pak říkala, že celej den, dostala nějaké léky tak to nešlo abych u ní pil a tak mi sestřičky dávaly lahvičku… Mamka za mnou ale stejně přišla aspoň na chvilku a taťka taky, to jsem ho vlastně viděl podruhé a trošku déle. Pak mě zas k mamce nosili pravidelně a nakonec jsem už s ní byl pořád jééééé a byl snámi i táta jůůůů !!!!

Mamka mě poprvé přebalovala, to byla švanda, sestřičky, to bylo jiný, ty to uměly, ale mamka, ta se třepala a byla celá nervózní  a co teprve první koupání, mně se ta voda prostě nelíbí a sestřičky to měly tak nějak rychlejc, ale máma to  asi ještě neumí a tak to bylo delší a já vodu nerad !!!!

Mamce nebylo pořád dobře, tak přijela do nemocnice moje babička, říkala máma… celkem pěkná paní, už vím, po kom je mamka tak hezká… ta mě nosila a pusinkovala a bylo to fajn a i přebalovala, měla to rychleji než máma, ale ne líp, máma je šikula… a tak jsme tam byli všichni, taťka, mamka, babička a já… ještě přijela moje sestřenice Nela, ale tu jsem moc neviděl. Druhý den přišla paní doktorka a pustila už mě i mamku domů, a tak si nás taťka odvezl, jééééé to bylo radosti…….

Poslední změna: 27.06.2010 20:16:38
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×