Inzerce
Inzerce
Inzerce

Opálená i bez sluníčka?

Téma: Krásná maminka (make-up, účes, šaty...)
16.05.2010 15:27:16

Opálená i bez sluníčka?

Opálená pokožka je dnes označována jako krásná. Jenže v našich zeměpisných šířkách nejde udržovat pořád. Pokud tedy toužíš po snědé pleti celoročně, máš na vybranou ze dvou variant: můžeš navštívit solárium nebo použít samoopalovací krém.

Sledujte naše příspěvky: facebook seznam google

 

Samoopalovací krém je naprosto bezpečný a vhodný nejen pro ty, kteří chtějí vypadat, jako kdyby právě přijeli z letní dovolené. Ale i pro ty, kteří se z jakéhokoliv důvodu opalovat nechtějí nebo nemůžou ze zdravotních či finančních důvodů.

Jak samoopalovací krém funguje?

Samoopalovací krémy obsahují látku DHA. Látka DHA  obsažená v samoopalovacích krémech při kontaktu s teplem a kyslíkem oxiduje a tím se zbarvuje. Látka DHA se váže na povrh pokožky, která se postupně s oxidací DHA zabarví.

Samoopalovací krém sice nevydrží tak dlouho, většinou 3 až 4 dny. Ale poté ho můžeš bezpečně aplikovat znovu a znovu. Tím docílíš postupně tmavšího zabarvení..

Jak aplikovat samoopalovák??

Ještě než začneš, důležité je se podívat, na kterou část těla je krém určen. Jestli na celé tělo nebo jen na obličej. Před aplikací je lepší udělat si peeling, buď obličeje nebo i celého těla, aby se odstranily nežádoucí buňky a krém byl nanesen na čistou pokožku. Opálení Ti vydrží, dokud se neodloučí povrchové buňky pokožky. Poté na osušenou pokožku můžeš začít roztírat samoopalovák. Malými krouživými pohyby nanášej krém, všude stejně pravidelně a důkladně, aby nevznikly skvrny. Pokud  volíš  obličej nezapomeň krém vetřít i směrem k vlasům,  na krk a do ztracena. Zabráníš tomu, že budeš vypadat jako maska. Po nanesení krému si nezapomeň umýt ruce!

Tip na závěr

V současné době je na českém trhu k dispozici široká škála samoopalovacích krémů nejrůznějších značek. Mezi ty nejkvalitnější patří Dove a Garnier, ale také samoopalovací přípravky značky L´Oréal.

Více skvělých trendů na http://modniblog.cz

Foto: www.xsolarium.cz

Poslední změna: 16.05.2010 17:40:08
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×