Inzerce
Inzerce
Inzerce

POWER PLATE

Téma: Životní styl po porodu, mateřství
02.12.2010 19:45:53

autor: hany bany  
Vizitka
Fotogalerie

 POWER PLATE
Power Plate znamená  skutečný průlom v kondičním i posilovacím cvičení, protože umožňuje optimálně zatěžovat lidský organismus a přitom minimalizovat nadměrné nárazy, dopady, zatížení.  

 Přístroj funguje na principu přenášení vibrací do svalů, které přirozeně aktivují reflexivní svalové kontrakce. Tato technika cvičení se jmenuje Acceleration Training a v současnosti patří k nejžhavějším trendům na poli fitness. Je nenáročná a umožňuje komukoliv bez ohledu na věk či kondici vykonávat rychlý a efektivní trénink bez námahy kloubů a jiných částí těla.

Acceleration Training přináší výsledky za nesrovnatelně kratší dobu, než bývá obvyklé. Změny na postavě jsou patrné při cvičení třikrát týdně v krátkých (maximálně 20-30 minutových) intervalech. Power Plate je vyhledáván i ze zdravotních důvodů, neboť urychluje rehabilitaci a zkracuje dobu rekonvalescence.

Na stroji Power Plate lze vykonávat různé druhy cvičení. Používá se k protahování, posilování, masážím a relaxaci. Pásy v různých délkách připojené k platformě poskytují dodatečné možnosti cvičení. 

 

 

Akcelerační trénink™ může zprostředkovat zlepšení

v následujících případech a přinést následující výhody

ü      Zkrácená doba tréninku se stejnými výsledky      

ü      Zvýšení svalové síly a výbušnosti

ü      Zlepšení flexibility a rozsahu pohyblivosti

ü      Podpora nervosvalových funkcí

ü      Zvýšená cirkulace krve

ü      Pomoc při zmírnění bolesti

ü      Zvýšení hustoty kostí 

ü      Zvýšení hladiny základních hormonů

ü      Zotavení a regenerace

ü      Zlepšení rovnováhy a koordinace

 

Cvečení na Power Plate je časového hlediska tvelmi vhodné pro maminky na mateřské dovolené.  Kočárek s miminkem můžete mít u sebe. V naše klubu hany bany naleznete dva stroje Power Plate.

 

 

 

Poslední změna: 02.12.2010 19:45:53
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×