Inzerce
Inzerce
Inzerce

co je Bio Oil

Téma: Krásná maminka (make-up, účes, šaty...)
15.03.2011 14:46:20

Bio-Oil®

kontakt

biooil@seznam.cz

Výrobce:Union-Swiss, centrem výroby je Johannesburg v Jižní Africe byl vynalezen německým vědcem v oblasti kosmetiky Dieterem Beierem, který chtěl vyrobit maximálně účinný olej s vstřebatelností krému. PurCellin Oil je jeho vynálezem a hlavní složkou Bio Oilu. Bio Oil se prodává od roku 1987.

Dále obsahuje rozmarýnový olej, vitamín A, vitamín E, levanduli, měsíček lékařský a heřmánek - všechny tyto ingredience jsou prezentovány jako bezpečné pro vyvíjející se plod při aplikaci na kůži během těhotenství.

Neobsahuje konzervační látky. Velmi oblíbený po celém světě.Přestože se nejedná o medicínský prostředek, je vyráběn podle nejvyšších standardů k dosažení vysoké kvality. Neucpává póry je nekomedonní, hypoalergenní a vhodný i na citlivou pokožku.

Jizvy

Výrobce neslibuje úplné vymizení jizev (což údajně ani nejde), ale zlepšení jejich vzhledu - hlavně u čerstvých jizev. Jejich zmenšení a splynutí barvy s okolní pokožkou. NIKDY nepoužívejte Bio Oil na otevřené či nezhojené jizvy, vždy počkejte až se plně zahojí a teprve poté začněte s aplikací.

 

Strie

Zvyšuje elasticitu pokožky, čímž brání práskání podkožního vaziva, kůže pak lépe snáší roztahování - zvláště pokud svalstvo (vnitřní části těla) roste rychleji než kůže. Použití hlavně u dospívajících, lidí s velkým a rychlým přírůstkem váhy, při rychlém růstu těla, v těhotenství. Projevuje se trhlinami pod kůží, které jsou různě dlouhé a hluboké, nejprve růžové, později červené až fialové, po zhojení bíle, méně viditelné.

 

Strie v těhotenství

Zvyšuje elasticitu pokožky, čímž brání praskání podkožního vaziva, kůže pak lépe snáší roztahování. Aplikace je doporučována už od začátku těhotenství a to na rizikové partie - břicho, hýždě, stehna, prsa popřípadě i bedra. Olej se nedoporučuje k masáži poporodních jizev hráze jelikož není 100% sterilní. Ze stejného důvodu se nedoporučuje také k předporodním masážím hráze. V průběhu kojení může být používán, ale neměl by být aplikován přímo na bradavky. Bio Oil je bezpečné aplikovat dětem od 2 let.

 

Nerovnoměrný odstín pleti

Způsobený hormonálními výkyvy, působením chemikáliím nebo dlouhodobým působením UV záření, projevuje se jako tmavá místa na pleti, často v průběhu nebo po těhotenství v období menopauzy. Vhodný před i po opalování, pokožku, zvláční, hydratuje a potlačí nežádoucí účinky UV záření. Neobsahuje však žádný UV ochranný prvek (faktor). Opalovací krém aplikujte až po plném vstřebání Bio Oilu.

  

 Stárnoucí pleť

Příčinou jsou snižující se dodávky kolagenu a elastinu. Bio Oil hydratuje pokožku, čímž zlepšuje její odstín a pružnost, vzhled vrásek a ochablé pleti. Obsahuje látky které aktivně podporují elasticitu a dělají pokožku jemnější.

  

Dehydrovaná pleť

Doplňuje množství vlhkosti, která byla vyčerpána, špatnou stravou, častým mytím, používáním agresivních mýdel, přílišným pocením, povětrnostními vlivy - vítr, slunce, pobývání v klimatizovaných nebo přetopených místnostech, opalování

 

Aplikace

Při všech těchto problémech se doporučuje používat 2krát denně, vmasírovat krouživými pohyby do pokožky, aplikovat po dobu nejméně 3 měsíců.

  

Kontakt

 

Biooil@seznam.cz

 

Poslední změna: 15.03.2011 14:47:55
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×