Inzerce
Inzerce
Inzerce

Letní a příměstské tábory s výukou angličtiny a dalším programem

Téma: Hry a aktivity, kroužky dětí, domácí mazlíčci
01.06.2012 17:32:32

autor: Helen Doron  
Vizitka
Fotogalerie

Společnost Helen Doron Early English pořádá letní tábory s výukou angličtiny po celé republice. Některé se budou konat v zoologických zahradách, jinde budou hrát děti divadlo, sportovat nebo jezdit na koni.

Na všech táborech bez výjimky se budou děti učit angličtinu podle metody britské lingvistky Helen Doron. Ta umožňuje velkou variabilitu učebních prostředků, a tak lektoři mohli pro své studenty připravit setkání s různým zaměřením. V letošním roce se centra v několika městech (v Ostravě, Brně, Zlíně nebo Plzni ) rozhodla pro výuku v zoologických zahradách, kde se děti setkají také s ošetřovateli různých zvířat, kteří jim (už česky) budou vyprávět o svých svěřencích ze všech kontinentů. „V loňském roce v Jihlavě jsme si tábory v zoologických zahradách vyzkoušeli a děti byly nadšené. Letos jsme spolupráci rozšířili,“ avizuje Marek Halfar, ředitel společnosti Angličtina pro Děti s.r.o.

Kromě toho si mohou zájemci vybrat z táborů, kde se bude hrát divadlo, další nabízí výlety do přírody, planetária nebo za kulturou, sportovní a výtvarné aktivity, jízdu na koni, hry, soutěže i karnevaly.

Příměstské tábory se konají od konce června až do 31. srpna. Přesný výčet termínů pro jednotlivá města je na internetových stránkách společnosti Helen Doron. Zde jsou také uvedeny ceny, konkrétní věkové rozpětí i tematická zaměření.

Poslední změna: 01.06.2012 17:32:32
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×