Inzerce
Inzerce
Inzerce

3 rady, jak dobře obléct dítě v zimě

Téma: Péče o dítě, kojení, očkování, nemoci
07.12.2012 22:29:34

autor: Zuzica1  
Vizitka
Fotogalerie

Užitečný seminář o oblékání dětí Unikátní worskhop zaměřený na správné oblékání dětí pořádá v sobotu 8. prosince od 15 hodin v pražském obchodním domě Kotva (2. patro) společnost Skibi. Dozvíte se vše o tom, jak své děti oblékat v zimě, o technických novinkách, vrstvení a odbornice na dětské odívání se můžete zeptat na cokoliv, co vás zajímá. Nebude chybět zábava v dětském koutku a občerstvení. Akce je zdarma, jen místa jsou omezená a je tedy lepší si je rezervovat.

Přihlašovací formulář na worskhop: http://obleceni-reima.cz/workshop-oblekani/

3 rady, jak dobře obléct dítě v zimě

1. Vrstvěte, vrstvěte, vrstvěte!

Je lepší obléci dětem více tenčích vrstev, nežli jednu silnou. K praktické dokonalosti to dovedl finský výrobce dětského oblečení Reima prostřednictvím metody Play Layers. Ta umožňuje vzájemně spojovat a kombinovat jednotlivé kusy oblečení podle počasí a aktivit. „K jednotlivým kusům tak můžete (třeba i postupně) dokupovat další, vzájemně je kombinovat a vpínat do sebe, a to napříč modelovými řadami i velikostmi. Do kvalitnější membránové bundy bez podšívky můžete v průběhu roku vpínat mikiny o různé tloušťce dle aktuální teploty a nemusíte už utrácet za podzimní, teplou péřovku ani větrovku na jaro,“ doporučuje Iveta Aušková z webu zaměřujícího se na správné dětské oblékání www.Skibi.cz.

2. Vrstvěte v zimě správně

Jako první vrstva se u nejmenších dětí používají většinou dětská body. U malinko větších dětí se dá sehnat i funkční termoprádlo, které navíc dokáže transportovat vlhkost od těla. Druhá vrstva by měla být zateplovací a zároveň prodyšná, aby se skrz ní vlhkost z první vrstvy mohla odvádět dále. Ideálním materiálem druhé vrstvy je fleece. Do chladných dnů se velmi osvědčují flísové kombinézy nebo kombinace flísových bundiček a kalhot. Stačí se na tyto flísové kombinézky a komplety podívat a hned vám evokují teplo. Teplé ale nejsou jen na pohled, ale i ve skutečnosti. 

 3. Tip pro maminky s miminky

Při oblékání miminek a batolat je nejdůležitější, aby dítě zůstalo v teple a v suchu. To znamená použít oblečení s dostatečnými termoizolačními vlastnostmi, zároveň by oděv měl jednak bránit pronikání vody dovnitř a za druhé umožnit odvod tělesné vlhkosti do vnějšího prostředí. „A zapomínat nesmíme ani na potřebu přebalování: vybírejte zimní kalhoty a overaly vybavené praktickým zipem prodlouženým až do konce jedné nohavice!“ radí Iveta Aušková.

 

Více tipů, jak v zimě oblékat děti:

http://www.skibi.cz/novinky/poradime-jak-v-zime-oblekat-deti/

Poslední změna: 07.12.2012 22:39:14
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×