Inzerce
Inzerce
Inzerce

Den matek, den dětí, den otců: tyhle dny jsou zkrátka fajn

Téma: 2-3 roky
15.06.2014 00:41:13

Z blogující maminy se stala mamina pracující. Pracující na plný úvazek. A tak jsem se dlouho k blogu nedostala :-( A to máme s Nikčou spoustu nových zážitků i fotek. Jenže fotky vám budu moct ukázat, až doma najdu kabel k foťáku, který se mi už podruhé někam "ztratil". 

Den matek

mám odmalička ráda. Pokaždé jsme mamce připravovaly jako děti společné přáníčko a teď dáváme každý zvlášť kytičku. Den matek mám ještě radši, protože jsem sama máma a tak i Luky, který kytky nerad dává (u mě je důvod jasný, neumím se o ně starat), se tentokrát přemůže a jde s Nikolkou vybrat i pro mě.  Ten letošní byl zatím nejhezčí, který jsem za ty tři Nikolčiny roky zažila. Ve školce totiž pro maminky připravily děti a paní učitelky besídku. Dorazila jsem na ni minutu po začátku a ta moje malá holčička měla takovou radost, že mi slza ukápla. Nacvičily si půlhodinové pásmo. Nikča poctivě trénovala některé básničky a písničky i doma, ale že si jich zapamatuje tolik, bych vůbec nečekala.

Jako dárek jsem od ní dostala krásné srdíčko s kamínkama.

 

 

Den dětí

jsme slavili celý víkend. V sobotu jsme se vydali na Honzíkovu pohádkovou cestu. A v neděli poprvé do cirkusu. Nikča se vydržela dívat dvě hodiny, ale poslední čtvrt hodinu už ji nebavilo sedět. Já se trochu cirkusu obávala, protože se mi líbil, když jsem byla dítě, ale když jsem šla později se synovcem, tak jsem byla zklamaná a teď? Teď jsem byla nadšená.  Fotky dodám...

Den otců
Nastávající tatínek - v porodnici před porodem

 

"Vyčerpaný" tatínek před porodnicí, po porodu
Tatínek v hlavní roli

na ten se chystáme zítra. Pak napíšu, jaké to bylo.

http://www.jabloneckarodina.cz/redakce/index.php?xuser=204495878849245686&lanG=cs&slozka=28543&xsekce=29016&clanek=34411 Na Tajvanu u jablonecké přehrady probíhá již několikátý ročník. Letos i díky divadlu fyziky ÚDIF věřím, že bude o zábavu postaráno. 

A co vy? Slavíte tyto svátky? Chystáte se někam zítra?

Poslední změna: 15.06.2014 00:41:13
Diskuze
  • zatím ne, syn ještě není školkový, tudíž nenacvičuje žádná představení, krom těch každodenních doma ;-D, takže den matek nic, den dětí taky zatím nic, je mu sice 2,5, takže už by mohl, ale tady jsou spíš akce pro větší děti.. ten cirkus jsem taky chtěla vyzkoušet, byl tu minulý týden, ale pak jsem si představila to vedro ve stanu a radši jsem to zrušila.
    A den otců? Je supr, že takový svátek je, až bude Fanula větší, určitě budu chtít, aby se svátky zmiňovaly oba. Ale dnes bohužel - dítě je nemocné infekční nemocí, tatínek vypadá, že to chytil a já mám týden do porodu, takže nálada není. Užijte si to na přehradě, mám jabloneckou přehradu ráda :-)
    Myšice   | 15.06.2014 09:00:07
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×