Inzerce
Inzerce
Inzerce

Roboterapie v iQLANDII

Téma: 4-6 let
28.07.2014 23:03:47

O tomhle vám prostě musím napsat. Minulý týden byl na Hotelu**** BABYLON ubytovaný chlapeček s maminkou. Hoteloví hosté mají do iQLANDIE vstup zdarma. A ten chlapeček k nám s maminkou také přišel. Chlapeček (říkejme mu třeba Honzík) je veliký introvert, je mu pět let a s nikým moc nekamarádí a je málomluvný.  Ale to se změnilo, když uviděl našeho robota Thespiana. Robot s ním začal mluvit (to on takhle občas s návštěvníky dělá) a chlapeček na to zareagoval a povídal si s ním. Maminka se tomu hrozně divila. 

Tuhle fotku už znáte z článku o mém novém zaměstnání

Druhý den Honzík nechtěl ani na snídani, že musí běžet za robotem. A hned si s ním zase povídal. Maminka byla dojatá a Honzíka si točila i na video. 

To není Honzík, ale je vidět, že ho děti mají rádi :-)

Třetí den přišel Honzík znovu a měl na sobě stejné tričko jako první a druhý den. Prý proto, aby ho robot poznal. Tak mu Thespian řekl, že už si ho uložil do paměti a že si klidně tričko může vyměnit, že už na něho nezapomene a pokaždé ho pozná. Tak čtvrtý poslední den jejich pobytu přišel Honzík v jiném tričku a měl radost, že ho robot poznal. 

No není to krásný? Proto svou práci miluju.   

Už jste v iQLANDII byli? Napište mi o tom. Předem díky.

Poslední změna: 28.07.2014 23:05:39
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×