Se svatbami se letos roztrhl pytel aneb tipy na rozlučky se svobodou

Téma: Naše významné dny, svatby
23.09.2014 22:30:45

Letos se spousta našich kamarádů rozhodla do toho praštit. A tak si s Lukym připadáme jak Nesvatbovi, co obráží jednu svatbu za druhou :-) Všechny svatby byly nádherné, plné emocí a každá z nich úplně jiná. Díky tomu Vám zde můžu sepsat několik tipů např. na rozlučky se svobodou. Já osobně jsem zažila tři.

První Pája a Štěpán

Rozlučka - večeře v řecké restauraci www.masabuka-reckataverna.cz

- ošerpování nevěsty a ostatních Girl´s night

- korunka se závojem pro nevěstu

- dáreček - od nás to byl kostým zdravotní sestřičky, ale největší radost asi udělala kytice růží, kde Páje Štěpán napsal vzkazy, proč ji požádal o ruku. No co vám budu povídat, brečela jsem nejvíc ze všech :-)

- wellness jen pro nás, spolu se šampaňským a ovocnou mísou www.wellness-liberec.cz (překvapení pro nevěstu, takže jí byl tajně zabalen ručník, župan, pantofle, fén :-)

- pár úkolů pro nevěstu a ostatní (každá jsme si vylosovaly dva až tři úkoly, které jsme měly v průběhu večera vyplnit).O tom více až u další nevěsty.

- ´Guess the panties´. Jde o to, ze každá z nás Pajikoj koupila kaťátka, která nám ji nějak připomínají a ona musela hádat od koho jsou. Když neuhádla dostala panáka šampaňského (aby nemíchala), když uhádla, tak pila ta druhá. Pak si samozřejmě ty kalhotky nechala.

- nakonec jsme vyrazily do klubu na drinky a zatančit si. 

 

Druhá Janča a Petr

   Rozlučka - Janča je moje kolegyňka z práce a tak byla rozlučka především v kolektivu pracovním. 

- celá probíhala na festivalu Benátská!

- Janča hned od začátku musela plnit úkoly a za ně dostávala drobné dárečky: 1) přeříkat pouze s pomocí samohlásky A celé svatební oznámení. A že ho měli dlouhé. Za to dostala korunku Bride to be.

2) pokaždé, když se mluvilo o svatbě, tak udělat 3 dřepy. V tom jsme ji nenechali samotnou a tak mě druhý den docela pálily stehna :-). Za to dostala ona i ostatní magnetickou jmenovku 

 3) zaskákat si panáka, za ponožky "Nevěsta".

4) zatančit na stole (na těch pivních to šlo obzvlášť těžko). Ale za to dostala opět ten nejhezčí dárek. Dopis od Petra. Ten si nechala jen pro sebe, ale bylo na ni vidět, že z něho má radost.

  5) donutit cizího chlapce/chlapa, aby si sundal tričko (ministriptýz:-). A za to dostala poukázku do Intimissimi.

- pak jsme pili a pili a pili. A jedli a jedli a jedli. A tančili a tančili a tančili. Tentokrát s námi byli i kluci :-)

Třetí - ta nebyla letos Štěpa a Jirka

Rozlučka Díl 1.  O ten se postarala svědkyně, která unesla (ve spolupráci s nastávajícím ženichem) Štěpu na letiště a odletěly spolu do Anglie, za jejich další skvělou kamarádkou, tam si užila rozlučku po anglicku.

Díl 2. Ten už byl v režii samotné nevěsty. Pozvala nás na chalupu. Naložila masa, pořídila pití. Domluvily jsme se, co která z nás připraví a vyrazily. Já i s Nikolkou. 

Bylo to moooc fajn. Opékaly jsme. Drbaly jsme. Každá jsme na krk dostaly svého osobního přítele, dokonce i Nikolka. 

A druhý den jsme vyrazily na stopovanou, dle které nevěsta poznala, jak dobře ji která z nás známe. Cestou nám připravila úkoly s otázkami. A vyhodnocení probíhalo v restauraci, která byla cílovou stanicí. Tam jsme si daly výtečný oběd a vydaly se na cestu zpátky do chalupy.  Druhý večer se dost pilo. Ještěže mně se to vyhnulo (mateřské pud sebezáchovy), protože některým bylo pěkně ouvej. 

Čtvrtá Pája a Jenda

Kdybych nebyla tou dobou na dovolené v Řecku, tak si ji nenechám ujít. Takhle jsem pomáhala alespoň s nápady na přípravu. 

- večeře na Žižkovské věži

- sladké cupcakes jako dezert od té nejlepší Leli´s Cupcakes

- předání prvního vzkazu. Jenda napsal Páje také několik vzkazů. Holky zařídily, že jí je postupně předávala obsluha v klubech atp. Prý o dojetí nebyla nouze.

- pařby v klubech

- dárky od holek - korunka, magnetky, brčka :-), poukázka do intimissimi, rámeček s pusama, do kterého se dodá fotka z akce, cupcaky a další.

- a některé zvládly i snídani :-)

 Na té poslední svatbě s námi byla i Nikolka. Pája má ze svatby krásné video, protože Leoš Brabec je prostě nejlepší:-). 

A stejně jako Verča musím vychválit SmileBox, protože ty fotky jsou prostě krásný. No uznejte :-)

Poslední změna: 23.09.2014 22:30:45
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×