Inzerce
Inzerce
Inzerce

Šest!

Téma: Těhotenství
02.09.2013 11:07:19

19.8.2013 pondělí

 

V práci od rána honím odkazy o těhotenství, stravě, vitamínech, termínech... Na jednom webu pro maminky jsem zjistila, že jsem vlastně už v 6. týdnu. 

Šestý týden? Myslela jsem, že jsem tak maximálně ve třetím. Těhotenství je ale alchymie, která se počítá trochu jinak, než jsem měla zažito. 

Ta šestka na začátku mě ohromila. Už to nejsou jen blbé dva týdny, je to celých šest týdnů. Jsem vlastně regulérně těhotná. Šestka mě vlévá maminkovskou náladu do žil. Jsme spolu už taaak dlouho. Mám tě v sobě už šest týdnů. Trochu jsem si oddechla. 

Ten počet týdnů mě totiž trochu uklidnil. Líhne se mi děťátko a už se líhne déle, než jsem myslela. Ušli jsme už kousek té cesty, první měsíc za námi a zatím v pořádku! 

Jsem totiž, jako asi každá (skoro)třicetiletá matka, paranoidní. Potřebuji mít za sebou nějaký ten čas, rozjezdovou dobu, abych měla trochu jistotu, že je vše na správné cestě. Takovou jistotu budu mít asi až po porodu, nebo ještě později, nebo taky nikdy. 

Jsem hrdá na to, že si můžu číst, co se děje v šestém týdnu. Prý přichází nevolnosti. Šoufl mi trochu je, o tom žádná. Ale zvracet se mi nechce. Doufám, že to ani nepřijde. I když ok, nebudu lhát. Byla bych ráda jednou z těch matek, co v raných stádiích těhotenství nejdříve trochu pohubnou. ... 

Poslední změna: 02.09.2013 11:07:19
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×