Inzerce
Inzerce
Inzerce

Hledá se džus!

Téma: Těhotenství
02.09.2013 11:09:32

26.8.2013 

 

Ok, takže ty chutě beru zpět. Dneska jsem měla šílenou chuť na opečené brambory. S kečupem, samozřejmě. Hned na to jsem slupla zavařenou feferonku. Na to trochu sušenek. Potom jednu syrovou papriku (nutno doplnit kyselinu listovou), zajídala jsem ji trochou buráků, dále pár kousků gumových bombonů, ale stále to nebylo ono. Kyselé okurky prý těhulky zbožňují. Tak šup sem s nima. Dvě ve mě zmizely, ale stále to není ono. ... :-( mám chuť na džus. Ale ten nemáme. Možná vyštrachám v mrazáku nějaké ovoce. Máme tam jen jahody, ty jsou alergenní. Tak nic. Mám sto chutí napsat příteli, aby koupil džus někde ve večerce. Zatím jsem vymyslela jen citronový čaj. Aspoň něco s příchutí ovoce. 

Každopádně mám od začátku těhotenství chuť spíše na slané věci. Nikdy jsem nesolila, vše pro mě bylo přesolené, ale momentálně tedy všechno dosoluji. Což není zrovna ideální. 

Poslední změna: 02.09.2013 11:09:32
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×