Inzerce
Inzerce
Inzerce

Měsíc do termínu

Téma: Těhotenství
17.03.2014 19:13:41

Blížíme se do finiše. Teda malá má ještě něco málo přes měsíc na dopečení a snad v břiše teda zůstane co nejdéle - ehm, tedy do termínu, ne přes. 

Při poslední kontrole mi doktorka říkala, že je miminko trochu drobnější, ale stále v normě. Snad to tak bude, pořád totiž přemýšlím nad tím, co všechno se může stát. Kolik maminek mělo všechno v naprostém pořádku a potom se prostě něco zaseklo a situace se obrátila o 180 stupňů. Ale snažím se myslet pozitivně a věřit, že moje miminko bude prostě báječné, zdravé, chytré a hodné. 

Tento týden jsem si dala za úkol nakoupit nějaké ty základní záležitosti do porodnice. Původně jsem to chtěla objednat přes internet, ale nenarazila jsem na žádné stránky, kde by měli všechno, co chci, najednou :-/ 

Doma vrcholí také přípravy, vše vyprané a vyžehlené, konečně také nějaký kočárek jsme sehnali... Často sem jezdí moje mamka, která mi neskutečně pomáhá při úklidu domácnosti a taky mě postrkává k různým činnostem, do kterých bych se jinak asi moc nehnala. Kdyby nebylo jí, asi by malá do teď neměla vypráno a vyžehleno :-) 

V posledních dnech mi také hodně vyrostlo břicho. Zdá se mi, že každý den je o něco větší. Docela přibírám i na váze. Už mám nahoře 10 kilo, možná už 10,5. Jestli váha takhle poputuje rychle nahoru, tak přiberu ještě asi 3 kila. Vím, že to není vůbec hodně, díky bohu "jen" za 14 kilo, ale váha mi hodně dlouho úplně stagnovala a pak to šlo tak nějak pomalu. Najednou to vyletělo jako raketa. Břicho už je dost těžké, bolí mě záda a hlavně v noci a při sezení. Malá kope jako o závod, za což jsem ráda, aspoň ji v sobě pořád cítím. Je to zlatíčko - teda zatím. Občas mě hodně ryje do žeber, tak ji pošťouchnu, aby se uklidnila. Ale nějak si nedá říct :-) 

Poslední změna: 17.03.2014 19:13:41
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×