Inzerce
Inzerce
Inzerce

Dělám co mě baví

Téma: Životní styl po porodu, mateřství
12.09.2013 22:25:19

autor: sarcca  
Vizitka
Fotogalerie

Mám 16. měsíčního syna a musím se přiznat, že být jen mámou mně nestačí. S malým je spousta legrace, radostných chvil, ale i starostí. Chci tu být pro syna a zároveň vím, že potřebuji mít i prostor pro sebe a nějakou vlastní seberealizaci mimo mateřství. 

Náš systém není moc nakloněn a nevytváří podmínky pro zaměstnávání žen na rodičovské dovolené. Ačkoli já musím říct, že mám štěstí neboť jsem se mohla vrátit do své práce a brát nárazově služby na lince důvěry. Za což jsem moc ráda - být v kontaktu s klienty, kolegy a mít přehled o aktuálním dění. 

Jenomže já jsme takový neposeda nebo někdo jiný mi řekl houževnatý člověk. Chci se stále ve svém životě posouvat dál a proto jsem si vytvořila svůj vlastní projekt, kde zúročuji veškeré své znalosti, dovednosti a zkušenosti. Jmenuje se Laskavé rodičovství a chci vytvořit něco, co bude dostupné všem rodičům, kteří se chtějí vzdělávat, hledají podporu a ujištění ve svých rodičovských kompetencích. Vytvořila jsem si tak pro sebe práci a do budoucna pracovní pozici. 

Chci tím i povzbudit veškeré maminky, aby se nebály jít si za svými cíly.Člověk musí hledat, zkoušet a mít odhodlání a trpělivost. 

Poslední změna: 12.09.2013 22:25:19
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×