Nevzali mi dítě do školky, co teď?

<< ZPĚT na titulní stránku MŠ

Téma: Mateřské školy
21.05.2014 15:47:15

autor: ms5318  
Vizitka
Fotogalerie

 

V dnešní době babyboomu připadají na jedno místo v mateřské škole až dvě děti, proto je důležité se poohlédnout po všech možnostech. V dnešní době existují ke státním školkám i alternativy v podobě školek soukromých.

 

Těch je ale nepřeberné množství, proto je potřeba, aby si rodič vybral takovou, která bude pro jeho dítě nejvhodnější a bude rozvíjet osobnost dítěte. Je velice důležité, aby Vámi vybraná školka měla k dítěti respekt, poskytovala mu prostor pro jeho přirozený rozvoj, kladla důraz na samostatnost, dítě vnitřně motivovala, rozvíjela jeho osobnost a v neposlední řadě mu usnadnila jeho další životní cestu.

 

Také je důležité, aby rodič vybral takovou školku, která bude rozvíjet i jazykové znalosti dítěte. Příkladem takové školky může být například mezinárodní školka Dream Valley, která je bilingvní, výuka v ní probíhá v anglickém a českém jazyce, ke kterým se v září 2014 přidá ještě jazyk španělský. Program mateřské školky Dream Valley je založen na kombinaci vzdělávacích programů British Early Years Foundation Stage a International Curriculum.

 

Dream Valley je zároveň první umělecky zaměřenou mateřskou školkou a nachází se v krásném prostředí přírodní rezervace, na okraji parku Divoká Šárka. Tato školka je určena dětem už od věku 6 měsíců do nástupu do školy.

 

Více informací o mezinárodní školce Dream Valley získáte na http://www.dreamvalley.cz/.

 

 

 

Poslední změna: 21.05.2014 15:47:15
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×