Inzerce
Inzerce
Inzerce

Čas běží, břicho klesá

Téma: Těhotenství
23.11.2016 12:24:33

Původně jsem myslela, že začnu psát nějak začátkem 2. trimestru, ale co už. Každopádně, zdárně se blížím ke konci těhotenství a musím říct, že se nemůžu dočkat. Bolí mě nohy, žíly, kříže, krk, hlava, budím se každou noc a někdy mám pocit, že neexistuje poloha, ve které by mně nic nevadilo. A čůrání. Ach jo. Jak dědek prostatik. Taky jste to měly? 

 

A za druhé, můj hnízdící instinkt způsobil, že úspory z účtu rapidně mizí a největší zábavou je sedět u PC s podepřeným břichem a doplňovat výbavičku, protože na diskusi psali, jak je to supr a jak to využili a podobně. Cítím takové napětí na páteři, jestli to zvládnu, co den D, co pak? Jak to budeme zvládat? Jsem vůbec připravena mít dítě a odpovědnost? Zachrání mně kojící polštář, správná odsávačka, bio bambusové plíny a mast na opruzeniny? Naučím se nosit mládě v šátku, nebo počkám do nosítka? Bude mít správnou polohu v postýlce, nebo stráví první roky vedle mě v posteli? A nevystresnu, až bude nemocný? Já vlastně vůbec nic nevím, ale už se nemůžu dočkat, až to začne. Termínu porodu zdar!

Poslední změna: 28.11.2016 12:47:25
Diskuze
  • Krásné bříško!
    Ahoj Ninoušku, máš krásné bříško. Co už máš všechno nakoupené? Já měla před pouze kočárek, autosedačku a postýlku. Jo, a také látkové pleny. Také jsme měli připravený pojízdný koš, ročník 1946 :-).

    Kojící polštář jsem neměla, koupila jsem sice klokanku, ale v té děti nechtěly být, dnes bych si pořídila takový ten samozapínací vak přes rameno, kdy máš dítě na břiše a prsou.
    Calamity J.   | 28.11.2016 17:26:49
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×