Inzerce
Inzerce
Inzerce

Rychlík do stanice "D"

Téma: Těhotenství
09.10.2017 10:26:05

autor: Marti_tomi  
Vizitka
Fotogalerie

Chtěla bych začít frází, kterou často říká můj manžel: "Čas letí jako jelen, když je do p....e střelen. :) 

Ano, je to tak. Někdy mám pocit, že se země točí rychleji, než by měla. Máme tajná přání a někdy na ně zbývá jen málo času. 

Musíte se více snažit! Ano. Snaha je to, oč tu kráčí. Pokud máte své tajné sny, neoddalujte je. Zjistíte, že stále nemáte čas nebo že jsou "pro" Vás důležítější věci, než Váš tajný sen. To je špatný přístup. Musíte se do toho pustit s větším úsilím. Žádné...."nezbývá mi sil", nemám teď čas, nestíhám". Tyhle slova si zakažte. Prostě něco chcete, tak za tím jděte. Nádobí, vysavač, nákup, to vše může počkat. Samozřejmě, buďte se svojí rodinou, ale zkuste si určit priority, zkuste si rozvhrnout svůj den na aktivity, o kterých víte, že je třeba dnes udělat. Půjde Vám vše mnohem snáž. 

Těhotenství jsme plánovali, to jsem psala. Taky nebylo jednoduché do mého pracovního/osobního režimu zahrnout všechny ty návštěvy lékaře, braní léků nekolikrát denně, když jste v jednom kole, začít se stravovat jinak....Ale! Šlo to. Nakonec to prostě šlo. Udělala jsem si systém, určila priority, zapojila více rodinu a prostě to šlo. 

Myslete více na sebe, zkuste být taková jaká jste. Taky bych se pro každého rozkrájela a snesla mu modré nebe, ale časem dojdete k závěru, že TEN, kdo se tu obětuje, jste jen VY.

Můj syn se mě často ptá, proč to dělám, když vím, že mi ostatní nepomůžou. Protože jsem taková a až umřu, budu mít čisté svědomí, že jsem za svůj život možná nic nedokázala, ale dokázala jsem pomoci spoustě lidem kolem sebe. 

Jsem na sebe pyšná a jsem pyšná, že se nám s manželem podařilo splodit nový život. Nový život, který půjde snad stejným směrem, jako my. Poctivě. Bez přetvářek. S porozuměním. 

Můj rychlík se snad správným směrem žene do stanice "D".

Jsem ve 32tt a můj strach je větší a větší. Nesmím se mu poddat, musím být silná a věřím, že vše bude v pořádku. Třetí trimestr se mi moc nepovedl, mám mírně zvýšenou hladinu cukru, takže se píchám každé ráno do prstu a píšu si hodnoty a večer si píchám injekce na ředění krve. Troška dobrodužství před vystoupením. 

Já to ale dám! A dáte to i Vy! Pokud máte problémy v těhoteství, vždycky si řekněte, že může být ještě hůř. Navíc! Děláme to kvůli těm, kteří nám bydlí v bříšku. Bezmezně je milujeme a přitom ani nevíme, jací budou. 

Držte se a nezapomeňte myslet alespoň někdy na sebe! :)

Poslední změna: 09.10.2017 10:26:05
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×