Inzerce
Inzerce
Inzerce

Blížíme se k cíli

Téma: Těhotenství
09.11.2017 19:51:09

autor: Marti_tomi  
Vizitka
Fotogalerie

Mílovými kroky se blížíme k cíli.

Jsem v 36 týdnu a už bych ho chtěla držet v náručí. Povídám si s ním, hladím ho a ten maličký mi odpovídá svými kopanci, které sakra bolí. 

Mám méně plodové vody, takže to vypadá, že se porod bude vyvolávat, to odpovídá i té bolesti kopanců. Ale jsou to krásné, bolestivé kopance. Začala jsem si píchat inzulín, protože se mi má těhotenská cukrovka zhoršuje a do toho po 24h injekce na ředění krve. Ale! Stojí to za to! Jsem prostě stará, no. :)

Stále chodím do práce, i když jen dopoledne, ale hrozně mě to naplňuje. Cítím se skvěle, jen se mi špatně dýchá do schodů, ale dnes jsem to už vyřešila výtahem. MacBook zapínám i navečer, mám prostě svoji práci ráda. Je to pro mě hrozně těžké ji opustit, ale moje motivace v bříšku je OHROMNÁ!

Dnes bych to řešila jinak. Když jsem před 11 lety porodila syna, dala jsem se po půl roce na studia. Když jsem skončila studia, vrhla se znovu do práce, pak už se mi nechtělo mít druhé, protože jsem si chtěla užívat objetí svého jediného syna. Dnes vím, že to byla chyba. 

Měli jsem se pokusit o sourozence hned, bylo by to tak lepší. I když.... já jsem od svého bratra o 12 let mladší a musím říct, že naše vztahy za posledních 10 let nabraly neskutečnou sílu a lásku. Jsme si blízcí tak, jak nikdy předtím. Denně si voláme, i když od sebe bydlíme 100km, jezdíme pravidelně na návštěvy a pomáháme si jak jen to jde. 

Naopak můj manžel je od své sestry mladší o 3 roky a je to peklo. Sestra je "taková ta" černá ovce rodiny a vztahy mají velmi chladné, nepřátelské. 

Je tedy složité volit, zda mít či nemít. A pokud mít, jak rozdělit lásku, city, sebe....

Život je nádherný v tom, že nikdy nevíme, co se stane. Některé věci ovlivnit jdou, některé ne. Záleží jen a jen na nás, jaké máme svědomí. Snažit se dělat vše co nejlépe a nechat za sebou cestu, po které, když někdo jde, ví, že to je cesta bezpečná a bez překážek. 

Já se snažím, snažím se mít krásný život se svojí rodinou a snažím se zpříjemnit život lidem kolem sebe tím, co dělám. 

Zkuste to, zahřeje Vás to. :)

 

 

 

Poslední změna: 09.11.2017 19:51:09
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×