Inzerce
Inzerce
Inzerce

Meditace a stres v těhotenství

Téma: Těhotenství
20.05.2019 17:27:58

autor: Andrejkanov  
Vizitka
Fotogalerie

Meditace je něco co jsem poznala už hodně dávno a několikrát jsme ji nespěšně zkoušela. Teprve nedávno asi přes třemi měsíci jsem se ji chopila a začala meditovat pravidelně každý den. A jaky jsou nyní výsledky?

 

Meditace a stres

 

Pomoci meditace jsem dosáhla neuvěřitelných výsledku. Lépe zvládám stres a už nejsem tak často ve stresu jak tomu bylo dřív. Naučila jsme být více klidnější a vyrovnanější a lépe zvládám své emoce. Cítím se jako znovuzrozena a musím přiznat, že mi to zpočátku vůbec nešlo,a nevěděla jsem jak na to a málem to i vzdala. Ale našla jsem nejlepší průvodce meditace, který snad existuje a začala se tím řídit a můj život se neuskutečně změnil. Meditace je teď součásti mého každodenního života a jsem za to vděčná.

 

Meditace a těhotenství

 

Období těhotenství není žádný med a holky, které už to máte za sebou určitě mi date za pravdu. Neustálé výkyvy nálad, splašené hormony, každou chvíli jiné chutě, chvíli plač jindy zase radost. A nakonec když si v vlastně kladu otázky budu dobrá matka? Díky meditace jsem dokázala srovnat své hormony a lépe se vyrovnat se změnou nálad. I můj syn je uvnitř klidnější už tolik nekope jako přes par týdny a je to úžasné. Cítím se o mnoho lépe a hlavně kvalita mého spánku je daleko lepší než tomu bylo posledních par měsíců.

 

Z meditace se stal můj každodenní rituál a někdy medituji i dvakrát denně když je to potřeba a doporučuji všem matkám, těhotným ženám a ostatním, aby začali, protože nikdy není pozdě.

 

Jinak další info a řazené meditace jsou na cestarelaxace je to úžasný web, kde najdeš nejen meditace, ale i mnoho zajímavých informaci a zkušenosti.

Poslední změna: 20.05.2019 17:27:58
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×