Inzerce
Inzerce
Inzerce

Hubnutí přirozenou cestou

Téma: Životní styl po porodu, mateřství
07.08.2019 21:48:51

autor: Andrejkanov  
Vizitka
Fotogalerie

Hubnutí může být někdy problém obzvláště po porodu a proto je důležité se zaměřit na zdravý životní styl, ale také udělat si čas sama na sebe. 

 

Tipy na hubnutí

V tomto článku ti ukážu několik velice efektivních tipu a metod jak zhubnout rychlé a hlavně snadno.

 

Pitný režim

V první řadě je důležité dodržovat pitný režim, proto aby se tělo maximálně odvodnilo a zbavilo se přebytečná vody v těle, ale také hlavně dostatek vody v těle pomáhá tělu se zbavovat toxinu z těla. Takže dobrý pitný režim pomáhá rozproudit lymfu a zlepšit detoxikaci organismu to jsou dvě mouchy jednou ranou.

 

Pohyb a sport

Není potřeba každý den mít extra pohyb, nebo sportovat. Ale je potřeba se hýbat alespoň 3 krát týdně pokud chceš zhubnout. Musíš zrychlit metalismus a začít spalovat přebytečné tuky.

 

Strava

Bez úpravy jídelničku to nepojde. Musíš vynechat bíly cukr a mouku. A měl bys zařadit do jídelníčku hlavně ovoce a zeleninu a obecně potraviny s vysokým obsahem vlákniny.

 

Stres a emoce

Emoce a stres je zabiják, protože díky němu se v těle vyplavuje více kortizolu, což je stresový hormon, který může za to, že máme hlad. Je potřeba mít stres a své emoce pod kontrolou.

 

Spánek a odpočinek

Spánek a odpočinek je důležitý pro regeneraci těla, svalu a hlavně pomáhá zrychlovat metabolismus. Nejde ani tak o to spat déle, ale kvalitně.

 

Afirmace účinná technika pro hubnutí

Pomoci techniky afirmace, můžeme přeprogramovat svou podvědomou mysl a dosáhnout tak lépe cíle. V tomto případě zhubnout a zbavit se přebytečných kil. Najdi si vhodné afirmace pro sebe a začni s tím ještě dnes. Ale nezapomeň si prvně určit cíl.

 

Sebeláska a vztah k sobě

Vztah k sobě a sebeláska je velice důležité téma pro hubnutí. Pokud odmítáme sami sebe a nepřijmeme sebe ani své tělo, tak nikdy nemůžeme zhubnout a být šťastni sami se sebou, proto je důležitá sebeláska a pěstovat láskyplný vztah k sobě.

Poslední změna: 07.08.2019 21:48:51
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×