Inzerce
Inzerce
Inzerce

Práva stromum!!!

28.11.2011 12:41:33

Nejsem žádný ekolog,ale zarazila mě velikost krabice v které mi přišlo pár drobností.Nemám ráda plýtvaní.Tak vám to ukažu jen tak pro pobavení.Mě to taky pobavilo.

album [Procházet]


1) Dobrý,že
Dobrý,že

2) Jen tak pro představu,Vešla by se tam televize.
Jen tak pro představu,Vešla by se tam televize.

3) a už je z toho nová kreativní krabice
a už je z toho nová kreativní krabice
 

autor: Honafa  

Blog Vizitka

Diskuze
  • Mazééééc 
    tygřímáma   | 28.11.2011 13:51:55
    Reagovat | URL příspěvku
  • hele to ještě nic není. Mě přišel složený dřevěný kůn houpací. Který byl sám o sobě v malé placaté krabičce (delší a placatá). Tak to přišlo v krabici jako od trouby nebo myčky. Celá vesnice koukala co za záurakl mi oto přišlo. Já koukala co za zázrak mi to přišlo a pak jsem se doma málem počůrala smíchy. Ale byla jsem trochu zklamaná jsem mysella že tam bude něco velkého :)
    medox   | 28.11.2011 13:25:19
    Reagovat | URL příspěvku
[ Reagovat na příspěvek ]   

Diskuzní klub BabyONLINE - Kde to žije

Konzervy x granule?

jojo, to je fajn a už jste se byli podívat? :)

Problémy s odšťavňovačem

Tak to je velmi zvláštní chování, to jsem ještě nezažila..

Bolení nožiček

Ahoj, nevím jestli Ti to ještě nějak pomůže, ale řeším poslední rok u dcery to samé a to je relativně už velká, je jí 9let - ale máme teď růstový skok a byla jsem se na toto téma radit u dr, dostali jsme doporučení na Colafit Junior a hřejivou mast od Kamzíka. Zmírní to bolesti a kolagen jako takový je přínosný pro tělo :-). Colafit dávám denně a mast mažu večer po koupání. Pomáhá to :-). Když jsem byla malá, tak mi mamka mazala nožky taky hřejivou mastí a šup do teplých ponožek, pak už chrnět a vždycky se mi po zahřátí fakt ulevilo :-).

Velikonoce

jo to je pravda :-)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×