Inzerce
Inzerce
Inzerce

Toxoplasmóza v těhotenství - co s tím?

Téma: Těhotenství
20.10.2010 18:21:22

autor: mammag  
Vizitka
Fotogalerie

Milé nastávající maminky,

já sama jsem mámou krásného malého broučka a brzy se chystáme pořídit mu sourozence, vím tedy, jak krásným obdobím může těhotenství být a věřte, že ještě krásnější to bude, až se vám narodí ten malý roztomilý uzlíček a vy ho uvidíte vyrůstat a budete se těšit z jeho prvního úsměvu, prvního slova i prvního krůčku.

Také ale vím, že ne všechny z vás toto období prožívají jako bezstarostné a proto píši tento blog. Jsem lékařka a základem mojí práce je péče o maminky, jejichž těhotenství ohrožuje infekce toxoplasmózou. Seriozních informací o tomto onemocnění na internetu mnoho není, vesměs vás všechny spíše vystraší, a to mnohdy úplně zbytečně. Také lékaři jsou bohužel velmi málo informováni, a tak často situaci spíše zhorší. Proto jsem se již před lety rozhodla, že nebudu pomáhat jen mým pacientkám, ale nabídnu pomoc všem z vás, které to budou potřebovat. Založila jsem si vlastní informační blog o tomto onemocnění, který najdete na adrese:

http://www.toxoplasmoza.cz/

Naleznete zde mnoho článků a pokud v nich nenajdete to, co hledáte, můžete se obrátit na sekci Otázky a odpovědi, kde se mě můžete přímo zeptat na cokoliv, co vás bude zajímat. Jsem moc ráda, že tento blog funguje a už se mi díky němu podařilo zachránit mnoho těhotenství, která by jinak možná skončila interrupcí. Ráda pomohu i vám.

Přeji klidný zbytek těhotenství a mnoho radosti z vašeho miminka.

Poslední změna: 20.10.2010 18:21:22
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×