Inzerce
Inzerce
Inzerce

Panna & Štír

Téma: Moje rodina
01.04.2011 22:48:01

Zadala jsem si na horoskopy.cz jak se k sobě hodí mé znamení panny a Davidovo - Štír... A výsledek mě potěšil, tak si to sem musím dát :)


Štírovi a Panně to bude ve vztahu skvěle klapat, pokud se naučí tolerovat některé své odlišnosti. Tato kombinace je velmi nadějná pro dlouhodobé soužití. Bude se jim mimořádně dařit po finanční a materiální stránce. Jejich společný život bude velmi úspěšný, protože se ve svých vlastnostech skvěle doplňují a ani jednomu z nich nechybí smysl pro realitu a praktičnost. Jak zemské znamení Panny, tak vodním živlem ovládaný Štír přistupují k životu rozvážně a odpovědně. Než něco udělají, dobře to zváží a tuto vlastnost budou oceňovat i na svém partnerovi. Přesto však každý z nich uvažuje a cítí trochu jinak, a na to si budou muset zvyknout. Racionalita, kterou Panně přináší planeta Merkur, může občas Štírovi připadat trochu nudná. Panně naopak někdy dělá těžkosti pochopit silné emoce, které byly jejímu protějšku věnovány Plutem. Občas mu proto může vyčítat nedostatek ohleduplnosti. Tyto potíže však budou vyváženy souladem v erotice a jejich vztah bude nabitý vášní a vzájemnou přitažlivostí.

Poslední změna: 01.04.2011 22:48:01
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×