Inzerce
Inzerce
Inzerce

Dva, dva, jedna, start!

Téma: K zamyšlení
22.12.2011 21:32:57

autor: Hanzlici  
Vizitka
Fotogalerie

Tímto zdravím a doufám, že sama budu pozdravena, zde na BOL :-)

Nadpis mého příspěvku ráda vysvětlím. Nejsem nováčkem na internetových diskusích, nýbrž na BOL. Poprvé jsem se na nejmenovaném jiném serveru zaregistrovala pár týdnů po narození naší dcerky. Sem tam jsem využila rad a starších diskusí, ale větší aktivita přišla až po pár měsících. Velmi pravidelně jsem sledovala nové i stávající diskuse a ráda do nich přispívala. Bohužel jsem byla i svědkem toho, jak se diskuse ruší z mě nejasných důvodů, jak se ženské mezi sebou udávají u adminů a pod. To, že ženské pokolení je jen jakýsi kurník, jsem pochopitelně věděla už dávno, ale toto mě velmi rozčarovalo. Až tak, že jsem se rozhodla odejít kvokat na jiné bidélko. Tak jsem se dostala na BOL a pevně věřím, že tyto praktiky tady nezažiju.

Těším se, že zde najdu spolunázorníky z řad maminek i budoucích maminek, a že nebudu zatracována jen proto, že mám jiný názor. A ten opravdu mám, téměř na všechno :-) Dostat se se mnou do diskuze znamená čelit někdy i kontroverzním myšlenkám a pochopitelně, jak už to mezi ženskejma bývá, nepohodnout se, pohádat se a pošpinit můj nick u jiných nicků, které si budou vzájemně souhlasně pochlebovat.

Tak pojďme na to! Já se nebojím :-) a velmi ráda potkám další odvážné, kterým nestačí jen kývat hlavou, ale rádi se dívají i za hranice dnešní povrchnosti a konzumu.

Zatím dobrou noc a dobrý zítřek!

J.Běs.

Poslední změna: 22.12.2011 21:32:57
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×