Inzerce
Inzerce
Inzerce

Téma čtvrté: Kdo zradil vás a jak jste se s tím vypořádaly?

Téma: Nezařazené
17.09.2013 09:57:59

Adina:

Nejvíc mě v životě zklamal Dalibor. Když byly děti malý, často jim něco nasliboval a pak se na to vykašlal. Nejhorší to bylo jedny Vánoce, kdy jsme na něj čekali se štědrovečerní večeří a s rozbalováním dárků a on se prostě neukázal. Měla jsem vztek a musela se držet kvůli dětem. Vymýšlela jsem si, proč a kde se tatínek zdržel a udržovat sváteční náladu. Nebyl na něj spoleh.

Zrada v pravým slova smyslu byla jeho milenka a nemanželský dítě, který mi několik let tajil. Když jsem se navíc dozvěděla, že jeho máma o všem věděla, sejmulo mě to pořádně. Pár takových kopanců a naučíte se chránit. Jsem si jistá, že znova by se mi to už nestalo.

Rebeka:

Když jsem potratila, začal si můj manžel s mojí blízkou kamarádkou. Došlo k tomu ve chvíli, kdy jsem je oba nejvíc potřebovala. Dlouho jsem se nedokázala smířit s tím, že mě podvedli v době, když jsem byla úplně bezbranná. Neodpustila jsem ani jednomu.

Carla:

Největší zradu, kterou si v sobě nesu, jsem zažila v prvním roce života. Ten den, kdy mě a maminku opustil můj otec, si nemůžu pamatovat, ale cejch opuštěné ve mně zůstal. Už jsem dospělá, sama mám rodinu a stejně si občas říkám: Proč? a Jak mohl? Když se vám něco takovýho stane, ptáte se, proč vás neměl dost rád a proč se neukázal aspoň na narozeninách, na maturitním plese, na svatbě. Vlastně celý život čekám, až se objeví. Ale on nepřichází ...

Thea:

Zradil mě můj muž. Věděl, že chci třetí dítě, spal se mnou bez ochrany a když jsem otěhotněla, dal mi nesmyslný ultimátum. Rozvod nebo potrat. Bylo mi strašně zle, fyzicky i psychicky. Nejedla jsem, nespala a  nevěděla, jak se rozhodnout.

Pak jsem se ocitla v nemocnici, podepsala souhlas s plánovaným zákrokem a snažila si namluvit, že to dělám pro rodinu, že tímhle naše manželství udržím. Asi to byla chyba. Nedokážu se podívat do zrcadla. Vnitřně vím, že tímhle jsem především zradila sama sebe.

Edita:

Zradila mě moje největší životní láska. Vždycky mi tvrdil, že mě ochrání, že se k němu můžu přitulit, že se mnou zůstane a nikdy mě neopustí. Zemřel v prvním roce našeho manželství a já se dodnes ptám, proč. Často přemýšlím, jak by se vyvíjel můj život, kdyby k té tragédii nedošlo. Už je to dvacet let, ale pořád si nemůžu zvyknout, že už tady není. Hrozně ráda bych mu ukázala svoje děti, seznámila ho s Alexem a zavzpomínala na mládí. Některý ztráty bolej hodně dlouho.

Sandra:

Nejvíc mě zradil vlastní táta. Po 25 letech manželství s mojí mámou si našel jinou ženu. Z nás všech dělal blbce, dlouho tvrdil, že nikoho nemá. Pak odešel. Přesně na máminy padesátiny. Zhroutila se a strávila je v nemocnici. Otec spálil všechny mosty s tím, že za ním stejně přilezeme. Nepřilezli. Nikdy neviděl moje děti a myslím, že ani neuvidí. Strašně mě to žere, pošlapal celý mý krásný dětství, zničil vzpomínky, které jakoby ani nebyly pravda. Zklamal mě tak, jak jenom milovaný táta svoji jedinou dceru může. Nikdy bych nevěřila, jak se dá v jediný moment ztratit tolik společných let. 

 

předchozí: http://blog.babyonline.cz/o-matkach-a-dcerach/clanek/2060

následuje: http://blog.babyonline.cz/o-matkach-a-dcerach/clanek/2065

Poslední změna: 18.10.2013 14:10:31
Diskuze
  •   je mi smutno, když čtu taková zklamání, přesto, že vím, že v životě jsou.  
    Lendrunka   | 19.09.2013 23:22:54
    Reagovat | URL příspěvku
  • Thea
    Zivotni osudy jsou nevyspytatelne a vsechno krasne se muze zmenit behem chvilky.Me by hrozne zajimalo jak Thea dal dokaze zit s takovym clovekem i kdyz jak rika,udelala to pro rodinu.Ja bych to vedle nej nevydrzela a musela bych se hodne drzet aby neskoncil s kudlou v zadech.Prece od lasky je tak strasne blizoucko k nenavisti.
    MartiHy   | 18.09.2013 10:28:47
    Reagovat | URL příspěvku
  • Ze všech těch příběhů mi tečou slzy jako hráchy. 
    tygřímáma   | 17.09.2013 19:15:15
    Reagovat | URL příspěvku
  •      
    Zuzbr   | 17.09.2013 14:48:57
    Reagovat | URL příspěvku
  • Takové celkem nepříjemné téma pro nejspíš všechny z nás. Mnohým z nás se nechce odemykat jejich třináctá komnata..životní bolest, zrady, ztráty...ale pěkné od holek, že otevřely ty své komnaty a podělily se o životní trpkosti i s námi      ...myslím si, že i někdo z nás se v jejich příbězích najde. Přeji ať těchto těžkostí a trpkostí mají v budoucnu co nejméně nebo spíše vůbec žádné a rány života ať se brzy zacelí           
    Queen222   | 17.09.2013 10:36:14
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×