Inzerce
Inzerce
Inzerce

Téma šesté: Pamatujete si na svoji první lásku? Jaký byl nebo je?

Téma: Nezařazené
08.10.2013 15:21:14

Carla:

Bylo mi devět a do Pardubic přijel cirkus. Ten kluk se jmenoval Oskar a údajně dělal krotitele tygrů. Já ho viděla jenom prodávat vstupenky, ale i tak se mi děsně líbil. Dal mi dva lístky zadara a říkal, že se pro mě vrátí, až vyrostu. Do cirkusu jsem tehdy šla s dědou a to bylo naposled, kdy jsem Oskara viděla. Den na to odjeli. Dneska si vůbec neumim představit, že bych byla holka z manéže, ale tenkrát bych pro to dala život J.

Verona:

Na to se fakt nedá zapomenout. Momentálně sedí na gauči dva metry ode mě a sleduje nějakej duchaplnej seriál. Máme spolu Rózu a možná ještě jedno pidi midi tajemství J.

Dona:

Doopravdy jsem se zamilovala jenom jednou. Bylo mi šestnáct a milovala jsem svýho učitele fyziky. Nedokázala jsem kolem něho ani projít na chodbě, vždycky mi bušilo srdce a měla jsem pocit, že na místě omdlím.Nikdy jsem mu nic neřekla, ale na konci druháku mi místo zasloužený čtyřky dal na vízo trojku. Tím to skončilo. Chtěla jsem pro lásku trpět a on mi to pokazil. Od tý doby jsem love nepotkala.

Belinda:

Bylo mi patnáct a strašně se mi líbil. Chodil o dva ročníky vejš, sekáč to byl. Občas jsme si vyměnili úsměvy, jednou mě pohladil po vlasech. Myslela jsem, že je můj osudový, měli jsme stejný příjmení. Pamatuju si, jak jsme se s holkama smály, že si po svatbě nebudu muset měnit občanku. Skončilo to dřív než začalo – na první rande nedorazil, tehdejší přítelkyně si ho moc hlídala. Dneska už spolu mají dvě děti. A jaký teď je? Plešatý,  jednou jsme se potkali v Tescu a občas se pozdravíme na FB.

Adina:

Bylo mi třináct, zamilovala jsem se na lyžáku do patnáctiletýho kluka, kterej tam začal chodit se sedmnáctiletou holkou – později modelkou. Dodneška si vybavuju ten šok, když se v autobuse na cestě domů začali líbat jazykama. Seděla jsem za nima a nemohla odtrhnout oči. Oni se mi smáli a já je poblila.

Edita:

Moje první láska je už v nebi.

Rebeka:

Svoji první lásku vídám občas v novinách a telce. Je rozhodčím fotbalu, pořád stejně namachrovanej, jako když nám bylo čtrnáct. Tenkrát jsem od něj dostala první pusu a dva dopisy. Možná bych je ještě našla a mohl prodat bulváru J.

 

předchozí: http://blog.babyonline.cz/o-matkach-a-dcerach/clanek/2083

následuje: http://blog.babyonline.cz/o-matkach-a-dcerach/clanek/2090

Poslední změna: 11.10.2013 20:49:14
Diskuze
  • Nikdy neříkej nikdy!
    moje první láska na mě vždy prděla. Dokonce i druhá.... ALe jednou jsem takhle pod stromeček dostala kytaru a hledala jsem někoho, kdo by mě naučil hrát. Našla jsem kluka o 2 roky staršího, byl stráášně fajn ale fakt to nebyl můj typ. Po třičtvrtě roce hraní mě ukecal na pusu, pak se mě dokonce i mohl dotknout, ale na první sex došlo až po roce a půl. Po té jsem zjistila, že jsem jeho úplně první. Po šesti letech jsme se vzali a za rok po svatbě tady houpu skoro 3. měsíční raneček. Kdyby mi někdo řekl, že si toho týpka za sedm let vezmu, tak bych se asi zastřelila, protože tenkrát to nepřipadalo v úvahu a zapřísáhla jsem se, že s tímhle NIKDY nemůžu chodit. A jehle, odříkaného chleba největší krajíc. Nebo jak to je..  
    hkatjusha   | 12.10.2013 10:18:53 | Reakcí: 2, poslední: 12.10.2013 10:44:36
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Nikdy neříkej nikdy!
      když jsem se seznámila se svým mužem, nikdy by mě nenapadlo, že bychom spolu mohli chodit. byl skvělý kamarád, já mu vyprávěla o svých klukách, až jednoho dne mi kamarádka říká, že by se chtěla seznámit s tím klukem, se kterým bydlíme v jednom podnájmu, protože o něm vždycky mluvím moc hezky. až TEHDY jsem zjistila, že ho miluju. už jsme spolu 10 let a máme 2 děti 
      Bea-Matyas   | 12.10.2013 10:33:21
      Reagovat | URL příspěvku
  • Na první lásku nevzpomínám zrovna nejlépe..bylo mi patnáct a jemu osmnáct. Jezdila jsem za ním na kole často, pařili jsme na různých akcích a on pak odešel na vojnu a já šla na intr na střední. Na vojně mi napsal několik dopisů a pak se dlouho neozval. Pak po delší době mi napsal, že tam zbouchnul nějakou holku a poslal ji pak na potrat. ..úplně se mi zhnusil..ještě že jsem s ním nebyla déle než půl roku.
    Queen222   | 09.10.2013 11:33:15
    Reagovat | URL příspěvku
  • Na první lásku vzpomínám ráda. Ale když ho vidím v televizi, rozbuší se mi srdíčko o trochu víc než normálně. 
    tygřímáma   | 08.10.2013 17:21:35
    Reagovat | URL příspěvku
  • Moje první láska mi napsala zrovna dneska ráno..ozve se vždy, když mu je smutno, a jak napotvoru se vždy trefí do mého týdne kdy ovuluji, takže mi je pak hrozně smutno že tu není, anebo má fantazie dostane kopanec a několik dalších dní žiju v představách, jaké by to bylo, kdyby nás nerozdělila půlka světa-))
    Racionální část mozku naprosto ví, jak by to soužití bylo příšerné, srdce volá po tom zabalit si batůžek a jet-) Ještě že mě při zemi drží finanční závislost a dvě krásné děti..-) 
    hest   | 08.10.2013 16:33:37
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×