Inzerce
Inzerce
Inzerce

Učte své děti anglicky podle videí na Facebooku zcela zdarma

Téma: Hry a aktivity, kroužky dětí, domácí mazlíčci
05.04.2012 10:28:43

autor: Helen Doron  
Vizitka
Fotogalerie

Společnost Helen Doron Early English se v roce 2008 podílela na přípravě lekcí angličtiny v České televizi. Podle její metody se učily děti u obrazovek po celé republice. Nyní se rozhodla tato videa postupně zveřejnit na své stránce na Facebooku.

Celkem je natočeno 28 lekcí, které jsou na facebookovské stránce Učím své dítě anglicky postupně zveřejňovány každé pondělí. Zatím jich zde najdete 9. „Lekce s Českou televizí byly velice oblíbené. Rodiče si mohou videa prohlédnout zcela zdarma a pouštět je svým dětem. Tak si vyzkouší, zda jim naše metoda sedí, či nikoli z pohodlí svého domova. Zda se pak rozhodnou vyrazit na ukázkovou hodinu nebo se do kurzu přihlásit je jen a jen na nich,“ vysvětluje Marek Halfar, ředitel společnosti Angličtina pro Děti s.r.o.

Na Facebooku zájemci najdou také další informace o akcích jazykové škole Helen Doron Early English, například o dnech otevřených dveří, karnevalech nebo letních táborech. Mohou se zeptat na cokoli, co je zajímá nejen přímo o HDEE, ale i obecně o výuce angličtiny pro děti.

Poslední změna: 05.04.2012 10:28:43
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×