Inzerce
Inzerce
Inzerce

MAXÍKOVA JAZYKOVÁ ŠKOLKA A JESLE NOVĚ NA PRAZE 1

<< ZPĚT na titulní stránku MŠ

Téma: Mateřské školy
14.01.2013 12:23:35

autor: ms5312  
Vizitka
Fotogalerie

Maxíkova jazyková školka vznikla v roce 2009 a jejím hlavním posláním je rozvíjet potenciál dětí ve věku od 12 měsíců do 7 let. V současné době funguje mj. na pražském Strahově a nově také na Praze 1. Tato nově otevřená pobočka poskytuje stejně jako stávající více než jen hlídání vašeho dítěte. Doplňuje rodinnou výchovu, usnadňuje dítěti jeho další životní cestu, rozvíjí osobnost dítěte, podporuje jeho rozvoj a jeho chápání okolního světa.

 

Jedním z nejvýraznějších rozdílů mezi Maxíkovou jazykovou školkou a jinými soukromými školkami je především spolupráce s Dětskou Mensou ČR. Maxíkova školka intenzivně spolupracuje s předními institucemi v oboru předškolní výchovy a vzdělávání v ČR pro děti s nadprůměrnou inteligencí. Výuka ve školce probíhá nejen v anglickém jazyce za účasti kvalifikovaných učitelek, rodilých mluvčích a zdravotních sester. Maxíkova školka využívá metody Metody Mensa NTC Learning (MaxClever), která kombinuje motorická cvičení, učení symbolů, procvičování pozornosti, využití hudby a další. Česko-anglická Maxíkova školka je unikátní i v tom, že pracuje s minimálním počtem dětí v jedné třídě a paní učitelka se tak může každému dítěti intenzivně věnovat.

 

Školka je snaží do svých aktivit zapojit i rodiče, a to například na lyžařském kurzu nebo na školce v přírodě. Díky této aktivitě mohou rodiče strávit se svým dítětem více času a zároveň pozorovat jeho vývoj a spoluvytvářet hodnoty dítěte. Nově otevřená pobočka na Praze 1 nabízí kromě předškolní výchovy i náhradní řešení za dětské koutky, a to brzy i ve večerních a nočních hodinách, včetně víkendů.

 

Důvodů, proč si vybrat právě nově otevřenou česko-anglickou Maxíkovu školku je hned několik. Nejenom kvůli její skvělé poloze na Praze 1, ale také díky příležitosti rozvíjet schopnosti dítěte, rozvíjení intelektu, výuce cizího jazyka a v neposlední řadě díky individuálnímu přístupu k dítěti.

 

Poslední změna: 14.01.2013 12:23:35
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×