Inzerce
Inzerce
Inzerce

Jsme mámy a je nás takových víc

Téma: 2-3 roky
23.09.2013 21:31:03

Naše děti nás seznámily, našim dětem věnujeme většinu svého času. A chceme se o to podělit s ostatními, tak proč si nezaložit blog.

  Některé jsme sousedky, některé kamarádky z vejšky, ale většina z nás se seznámila až na těhotenském cvičení nebo cvičení s nemluvňátky. Ze začátku bych neřekla, že se z nás stanou kamarádky, ale teď (po téměř dvou letech) si to tvrdit dovolím. Víme o sobě spoustu věcí, voláme si i po desáté večer a pomáháme si, když některá z nás něco potřebuje. Naše děti už jsou větší, říkají o sobě: "Jsme kamaládi" a chtějí se scházet co nejvíc. Hned po probuzení nebo před spaním na sebe myslí a říkají nám - maminám, co budou se svými kamarády dělat. Vymýšlíme pro ně plno aktivit (výlety, sáňkování, besídky, grilovačky atd.), abychom si to všichni užili, ale hlavně, aby se unavily a v poledne spaly a my s nimi :-)

Chceme se o naše strasti a radosti podělit s ostatními a doufáme, že se při čtení  a psaní tohoto blogu pobavíme všichni.

 

Poslední změna: 23.09.2013 21:36:17
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×