Inzerce
Inzerce
Inzerce

Podezřele dobře

Téma: Těhotenství
02.09.2013 11:08:31

21.8.2013 

 

Včera jsem se cítila tak unavená, že jsem požádala o dovolenou.

Takže zítra a pozítří budu odpočívat doma.

Paradoxně, jakmile jsem měla schválenou dovolenou, únava opadla. Cítím se naopak velmi dobře. Dneska poprvé břicho už tolik nebolí. Nepociťuji ani to stažené hrdlo, není mi špatně. Jen prsa bolí při doteku. ... takže samozřejmě si říkám, jestli je všechno v pořádku.

 

Objednala jsem si ty vitamíny. Hurá. Asi si v lékárně vyzvednu ještě jeden těhotenský test. Mám obavy z toho, že mi dva vyšly pozitivně, ale třeba se mohly splést. Asi obvyklá paranoia.

 

Dnes půjdu vrátit masážní hubnoucí pás, který mi předminulý týden dorazil. Do kolonky důvod ke vrácení jsem nejdřív chtěla napsat, že jsem těhotná. Nakonec jsem ale zvolila "zdravotní komplikace". Nejvíc ale myslím na to, že jsem si pouštěla do sebe tu elektriku ještě minulý týden, když jsem nic netušila. A to asi hodinu :-( Snad jsem malému nějak neublížila. Vím, že jsem byla pár dní těhotná, ale geny už se tvořily. Tak snad nám děcko nebude moc elektrizovat.

Poslední změna: 02.09.2013 11:08:31
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×