Inzerce
Inzerce
Inzerce

Ty bolesti v podbřišku...

Téma: Těhotenství
02.09.2013 11:10:38

28.8.2013

 

Zatím se nám úspěšně daří těhotenství tajit. Je to ale docela boj. Chci to říct všem osobně, abych viděla jejich reakci. Fakt je, že čekám, že všichni budou absolutně nadšení a že se budou hodně zajímat o to, jak mi je a pochlebovat mi. Hm... realita bude asi dost jiná. Jsem zvědavá na partnerovi rodiče. Hádám, že do stropu skákat nebudou :-) 

 Nedělám nic jiného, než bych si neustále četla nějaké věci o těhotenství. Nechci nikomu o mém jiném stavu říkat, protože 

a) nemám to ještě potvrzené od doktorky

b) nemám potvrzeno od doktorky, že je všechno v pořádku,

ale ráda bych to všem řekla a hlavně rodičům z obou stran. 

Stále mě pobolívá v podbřišku, je to trochu děsivé a nepříjemné. Ale aspoň vím, že se uvnitř něco děje. Dle internetových poraden jsou to normální reakce roztahující se dělohy. Ale já se bojím. Hodně se bojím potratu. Nechci na to zbytečně myslet, ale vím, že dokud to to malé nebudu mít u sebe, neuvěřím, že je všechno v pořádku. Povídám si s ním a říkám mu, že u mě musí zůstat, že mu je tam přece moc dobře, že ho živím samými dobrými věcmi, polykám vitamínky, nepiju kafe, černý čaj, alkohol, ... ač dneska jsem teda měla opravdu velkou chuť na bílé víno a když si ho tu chlap doma otevřel, tak jsem si lokla. Promiň, malinké, bylo to zapotřebí. 

Začínají se trochu projevovat chutě. Hodně na slané, na opečené brambory, ale taky na ovoce a ovocné šťávy a zeleninu. Pořád bych si jakoby něco dala, ale vlastně nevím co. 

Krom jakési mírné zácpy je mi dobře. Zatím žádné ranní nevolnosti. Snad už ani nepřijdou. Váhový přírůstek též zatím nula, naopak jsem se s váhou trošičku hnula dolů. Břicho se mi dere ven, už nejde moc zatáhnout. Na to, že jsem ještě nedávno měla postavu snad nejlepší za poslední ... život, teď vypadám jako kdybych přes noc přibrala 3 kila. Už koukám po těhotenských kalhotech. Předpovídám si pěkný pupek už další měsíc.

Poslední změna: 23.09.2013 16:02:22
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×