Inzerce
Inzerce
Inzerce

Království za vlašák!

Téma: Těhotenství
02.09.2013 11:15:57

Ač jsem před víkendem nebyla zrovna ve své kůži, tedy spíš můj žaludek, víkend se dal jakš takš strávit. Až na průjem, který mě postihl - ale to bylo pravděpodobně jen z tchýniného jídla :-)

Provází mě zatím i dobrá nálada, žádné šílené výkyvy a stále prostě jen čekám, kdy to všechno začne.

 

Chci se zmínit o tom, jak krásný máme s partnerem teď vztah. Mazlí se se mnou ještě častěji, dokonce sex máme snad i více, než předtím. Prý si teď nemusí dávat pozor, že otěhotním ;-)

 

Co mě trápí je, že začínám dostávat chutě právě na ty potraviny, co bych neměla jíst. Nejvíc mě lákají věci z lahůdkářství - pomazánky, saláty, majonézy. Nejraději bych si do nich namáčela ohřáté párky a dojídala to hranolkama. Mám hroznou chuť na vlašák, nebo něco jemu podobné. Ach jo.

Moje štěstí je v tom, že doma takové věci příliš nemáme. Naše domácnost není bio, nebo vege, ale máme rádi zeleninu a převládají u nás zdravější varianty jídla. Takže když přijdu domů, nemám šanci sehnat doma párky, které bych do vlašáku namáčela. V práci také není žádná možnost vyběhnout a rychle koupit a nacpat to do sebe ještě při chůzi (krásná představa). Stále mě drží vědomí toho, že nejsem za krytickým třetím měsícem a tyhle věci si prostě musím nechat ujít. Četla jsem krásnou větu, která mi neustále rezonuje v hlavě: "Je lepší odolat, než litovat". Better safe than sorry, jak by řekli Angličané.

Poslední změna: 02.09.2013 11:15:57
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×