Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vetřelec v břiše

Téma: Nezařazené
10.09.2013 10:37:07

Na to, že musím neustále jíst, protože mám neustále hlad, jsem zatím nepřibrala ani deko. A to doslova, protože mám digitální váhu, která měří na desetiné čárky. Snažím se jíst hodně ovoce a zeleniny, naštěstí nemám vůbec chutě na sladké. Ale i tak mi přijde, že se pořád něčím živím. Dneska jsem byla přesvědčená, že aspoň půl kila nahoře už bude. I proto, že bříško se mi už nadouvá, mám ho už celkem nafouklé a dle článků o 9. týdnu těhotenství bych měla mít už i nějaké větší změny uvnitř, např. větší dělohu, větší prsa atd. To by taky mělo něco vážit. Nicméně, samozřejmě jsem ráda, že netloustnu :-) 

Zítra jdu konečně k doktorce. Uvidíme, co tam uvidíme. Nedávno jsem se dívala na nějaký zahraniční dokument o životě a byly tam reálné záběry uvnitř dělohy na plod cca 8. týdnů velký. Doufám, že mě nikdo neodsoudí, ale mě z toho nebylo moc dobře. To malé vypadalo jako nějaká myška a představa, že mám něco podobného uvnitř, mi moc neseděla. Poprvé jsem v reálu viděla, co mi to vlastně roste v břiše a přišla jsem si, jako bych tam měla vetřelce, co se na mě přiživí, aby sám přežil. Snažím se toho pocitu zbavit, ale moc to nejde. Snad až to malé začne vypadat trochu jako člověk :-) 

Poslední změna: 10.09.2013 10:37:07
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×