Inzerce
Inzerce
Inzerce

Kam zmizely moje mozkové buňky???

Téma: Těhotenství
29.01.2014 21:22:23

Při slově matematika na mě jdou mrákoty rovnou, ekonomie mě jen štrejchla. I přesto jsem se minulý rok rozhodla studovat vysokou školu. Po pravdě jsem si myslela, že oborem "komunikace a lidské zdroje" se vyhnu matematice a ekonomii, což bohužel nevyšlo. S těžkou dřinou, ale úspěšně, jsem prošla makro i mikroekonomií i podnikovou ekonomikou.

Na začátku druháku jsem ale otěhotněla a moje i tak chatrné soustředění se na školu zcela upadlo a moje schopnost vnímání látky je téměř nulová. Kristovy rány, kam se poděly moje mozkové buňky? Koukám do skript, koukám na příklady a vnímám, že ač něco počítám, vůbec nevím co. Jako kdybych koukala do blba a prostě při tom něco dělala.

Někde jsem četla, že v těhotenství se ženě automaticky smrskne myšlení jen na péči o dítě, aby byla schopná se o něj postarat. Je fajn, že to tak příroda zařídila, ale v dnešní době je to dost nepraktické. 

Nicméně, aspoň se mám čím utěšovat. Svou tragickou paměť a neschopnost pochopit látku můžu svést na to malé, co mi kope v břiše.... 

Poslední změna: 29.01.2014 21:22:23
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×