Inzerce
Inzerce
Inzerce

Těhu se vším všudy.. Nebo ne?

Téma: Těhotenství
26.03.2014 23:44:49

Dnes jsem byla u paní doktorky pro těhotenský průkaz. Teda u paní doktorky přímo ne (což mě mrzelo, jelikož všichni (co vědí) chtějí vidět fotku z ultrazvuku :D), jen u sestry. Předala mi těhotenský průkaz, vysvětlila co a jak a kdy na příští kontrolu.. Už za dva týdny. Takže zanedlouho už uvidím zase mrňouska a snad bude konečně i ta fotka. Jen aby bylo všechno v pořádku.

Těhu průkazem jsem tedy těhu se vším všudy. Naštěstí to nemůžu říct o potížích. Mrňousek je asi velmi rozumné dítko, jelikož jediný těhu problém, který pociťuju, je vleklá únava. Tak se snažím stále odpočívat (jak je to příjemné :D) 

Změnila jsem jídelníček, jím pravidelně co 2 hodiny, piju dostatek tekutin a chci co nejdřív začít chodit plavat. Zde se přeci jen ukazuje výhoda studentů - u nás mám vstup do bazénu na dvě hodiny jen za 50 kč! Mrňouskovi jsem pořídila vitamíny (děsí mě představa vrozených vad) a snažím se dělat tak nějak všechno, aby se mu u mě líbilo.

Se zasvěcenými jsme se rozhodli, že nebudeme nikomu dalšímu nic říkat, než bude po 20. týdnu (do kterého prý hrozí velké procento potratů), nebo než na mě bude těhu vidět.

Jsme tedy 9+2. A snad je to holčička :) (ve finále je to jedno, hlavně ať je zdravé) :)

Poslední změna: 26.03.2014 23:44:49
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×