Inzerce
Inzerce
Inzerce

Proč tak ráda pro své děti používám maskáče

Téma: 4-6 let
23.04.2017 09:32:47

autor: bacraa  
Vizitka
Fotogalerie

Nosit vojenské maskáče, bundy, trička, boty a další oblečení se stává novým trendem nejen dětí, ale i rodičů. Vojenský styl oblékání je u dětí znám již několik let. Jednak je toto oblečení povinné ve středních, vysokých vojenských akademií, ale i při významných historických událostí. Dále se často s vojenským stylem setkáváme na karnevalech, večírků a podobně.

Mezi nejoblíbenější, nejkupovanější vojenské oblečení patří bezesporu maskáče. I když tyto kalhoty nosí spíše kluci, v dnešní době se můžete setkat s tím, že pro dívky jsou speciálně navrženy dívčí maskáče. Jejich obliba roste. Nejen z důvodu módního trendu, ale také pro pohodlnost, originalitu, praktičnost. Proč tedy pro své děti používám maskáče?

Móda

Každé dítě, potažmo i dospělý člověk se rád zajímá o módu. A jak sami dobře rodiče vědí, že pokud má jeho kamarád, kamarádka něco nového, vaše dítě to chce také. Neříkám, že vždy je to dobré. Ale co se týče oblečení, není důvod to neudělat. Maskáče může vaše dítě nosit jak venku při různých soutěží, tak na výletech, ale i na běžné nošení. Nemusíte se obávat příliš vysoké pořizovací ceny. Cena se totiž odvíjejí od zpracování, ale i použitého materiálů. Nicméně ty nejlevnější se dají pořídit od sta korun a více.

Praktičnost

Chystáte se s dětmi kempovat, rybařit, hrát venkovní hry, ale i poznávat krásu přírody? Dětské maskáče jsou přizpůsobeny potřebám dítěte, a tedy jsou dobrou volbou pro tyto akce. Jsou vyrobeny z příjemného, kvalitního materiálů. Navíc maskáče můžeme rozdělit do dvou skupin a to: letní a celoroční. Dvě postranní a dvě zadní kapsy jsou dosti veliké na to, aby se jim tam vlezlo vše potřebné. Od pití, svačinky, kompasu, telefonu, baterky atd. Zapínaní maskáčů bývá z pravidla na zip, nebo na knoflíky. Pro menší děti se zapínání příliš nevyrábí. Klasicky se oblečenou a pás se stahuje pomocí gumičky, pásku, nebo pomocí vnitřních postranních knoflíků. Maskáče mohou být i nastavitelné. Z klasických dlouhých maskáčů lze snadno a rychle udělat kraťasy. Tuto možnost určitě oceníte hlavně při změně počasí.

Materiál

Maskáče se vyrábějí z pravé bavlny, někdy jsou ošetřeny proti vlhkosti, dešti. V chladnějším počasí dokážou udržet teplo a v letním jsou zase prodyšné. Důležitým parametrem je ale to, z čeho jsou opravdu maskáče vyrobeny. To, že v dnešní době je bavlna často doplňována syntetickým materiálem, jsme si už zvykly. Ale chcete-li ochránit své dítě před prochlazení, vzniku různým kožním nemocím, na materiálů bychom neměli šetřit. Maskáče jsou i různobarevné. Od čistě světle zelené, až po tmavě hnědé, ale i v maskovacích barvách. Vybrat si může opravdu každý, a proto jsou maskáče pravou volbou pro vaše dítě.

Poslední změna: 02.05.2017 15:43:38
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×