Prázdninový program 2016 v Bambínu v Dejvicích

<< ZPĚT na titulní stránku MŠ

Téma: Mateřské školy
04.04.2016 09:58:24

autor: ms5320  
Vizitka
Fotogalerie

Na tyto letní prázdniny Bambíno připravilo zábavný program Pan Bambíno na pirátské výpravě, ve kterém zažijeme spoustu dobrodružství nejen na pirátské lodi, ale i „pod mořskou hladinou“. Na prázdninový program rádi přivítáme všechny děti (a jejich sourozence i rodiče), jejichž jesličky nebo školka přes léto odpočívají.

 

 

4.7. - 8.7.2016 Bambíno vyplouvá

Roztáhnout plachty, vytáhnout kotvy, nasedat, vyplouváme! Letošní dobrodružnou výpravu zahájíme ve velikém stylu. Na správnou pirátskou výpravu si musíme nejdříve vyrobit ten správný dopravní prostředek, abychom se neztratili, naučíme se správně používat pirátské mapy!

 

11.7. – 15.7.2016  Bambíno pluje dál

Vše je připraveno k vyplutí, tak hurá na cestu. Při první plavbě potkáme různá mořská i suchozemská stvoření, nemine nás ani seznámení s piráty. Jsou velcí a bradatí? Nebo malí s dřevěnýma nohama? Mají pásku přes oko? Pan Bambíno nám to pomůže zjistit.

 

18.7. – 22.7.2016 Naše Bambíní Atlantída

Tento týden se celá naše školka promění v bájnou Atlantidu. Pan Bambíno nám pomůže důkladně probádat mořské dno, hledat ztracená města a poklady, možná najdeme i něco opravdu výjimečného...že by mořská nestvůra?

 

25.7. – 29.7.2016 Pan Bambíno a podmořští lidé

Další týden, další setkání. Má Malá mořská víla skutečně rybí ocas? Ovládají moře piráti nebo je to Poseidon? Vypadají mořští lidé stejně jako my, co jedí, spí v postelích? To všechno se tento týden dozvíme.

 

1.8. – 5.8.2016 Pan Bambíno a podmořská stvoření

Podmořské lidi už známe, ale co se ještě pod vodou skrývá? Kolik chapadel má chobotnice a jak chodí rak? Přijměte s námi pozvání na čaj od paní krakatice. Udělá nám krabí pomazánku, nebo uvaří šneky? Dobrou chuť!

 

8.8. – 12.8.2016 Proměnlivé počasí mořských hlubin

Je na moři taky takové teplo jako na souši? Můžeme se tam opalovat? Pan Bambíno nás naučí co je to tornádo, tsunami, vlnobití ale i písečná bouře. Nebojte se, nic z toho zkoušet u nás nebudeme! Raději se podíváme jak je to s klidnou a bouřlivou hladinou moře, ať to můžeme vyzkoušet u večerního koupání :-).

 

15.8. – 19.8.2016 Bambíní Atlantiáda

Stejně jako u nás na světe, i mořští lidé rádi sportují. Nevěříte? Tak se přidejte s námi na týden mořských olympijských her! Fotbal, sprinty, hod koulí, skok do výšky… nebo je to spíše vodní pólo, běh po vodní hladině, hod trojzubcem nebo skok s delfíny? Kdo se tenhle týden nezapotí, ten věnec z mořských řas těžko dostane!

 

22.8. – 26.8.2016 Podmořské slavnosti

Jaký by to byl konec léta bez pořádných oslav! Planktonová výzdoba, šupinové masky, rybí koktejly… Neříkejte, že se nepřidáte! Pan Bambíno plánuje svou podmořskou slavnost, a vy tam rozhodně nemůžete chybět!

 

29.8. – 2.9.2016 Slavný poklad z pirátského vraku

Poslední týden prázdnin nebudeme zahálet. Stále jsme totiž nenašli slavný poklad. Co by to tak mohlo být? Bude tam zlato, šperky, diamanty… nebo mapa k dalšímu pokladu? Nechme se překvapit. A hlavně ho nejdřív musíme najít :-).

 

 

V Bambínu rádi přivítáme všechny jesličkové a školkové děti, ale i jejich starší sourozence, a to na celé prázdniny, několik týdnů nebo i dnů. Cena programu je 4.200,-Kč/týden.

 

Pokud se k nám budete chtít přidat, kontaktujte nás na e-mailu dejvice@skolka-bambino.cz, telefonicky na 777 142 359 nebo přes náš webový formulář. Rádi Vám jesličky i školku ukážeme a odpovíme na všechny Vaše otázky. Stačí se ozvat :-).

  

Poslední změna: 04.04.2016 11:10:41
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×