Inzerce
Inzerce
Inzerce

Slyšeli jste už o čištění ozónem?

Téma: Naše bydlení
01.02.2019 09:19:54

autor: ElPeter  
Vizitka
Fotogalerie

 

Jeden příběh, který hovoří za vše. V hlavní letní sezóně se stala vážná nehoda, známe zmrzlinářské firmě, když došlo k hoření expanzního potrubí. Oprava boxu byla rychlá, ale i přesto se nedalo zmrzlinářský box používat. Ptáte-li se proč, ráda vám odpovím. Hlavním důvodem proč nešlo box zařadit zpět, byl zápach, který se uvnitř boxu uchovával. V této chvíli hrozili výrobci vysoké ztráty, způsobené tím, že nebylo kde uchovat zmrzlinovou směs. V této fázi si někdo ze zmrzlinářské firmy vzpomněl na metodu ozónování.

Díky naším ozónovým generátorům jsme se hned dali do práce. Nejprve jsme box řádně vymyli a vysušili. Poté jsme již přešli k fázi utěsňování všech štěrbin, kterými by mohl O3 unikat. Po vytvoření bezpečnostních zón jsme instalovali a spustili výkonný generátor. Ozónový generátor pracoval nepřetržitě 11 hodin. Ozónový čistič dokázal to co nikdo jiný. Po již zmíněných 11 hodinách nebylo v boxu po zápachu ani památky.

Další velkou výhodou použití ozónového generátoru bylo i to, že došlo k dezinfekci celého zařízení. Vydezinfikované byli i nedostupné kouty a místa. Ani štěrbina neunikla ozónu a tím dezinfekci. Díky našemu přístroji, lidem, kteří u nás pracují a rychlosti s kterou jsme ochotni se dostavit k zákazníkovi v nouzi, bylo možné mrazicí box 16 hodin po nahlášení problému znovu spustit. I díky nám tedy nedošlo k tak velkým ztrátám.

Ozónový generátor je přístroj, který lze využít i v našich domácnostech. Hojně je využíván zejména v domech či bytech, které mají nové majitele a nechtějí podcenit žádné skryté plísně, bakterie či zápachy. Díky ozónu, můžete zlikvidovat třeba i roztoče z koberců, které nejsou ještě tak staré. Pokud máte doma astmatiky či alergiky, rozhodně neváhejte a pomozte jim lépe dýchat. K tomu všemu vám pomůže ozónový generátor.

 

Poslední změna: 01.02.2019 09:20:16
Diskuze
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×